Medical Personal Training

personal training fysio sintmichielsgestel

Medical Personal Training: zet de volgende stap!

Wil jij onder begeleiding fitnessen? Of je nu als sporter je conditie op peil wil houden of gericht wil werken naar het behalen van persoonlijke doelen, of je gezonder wil leven, soepeler wil bewegen of juist wenst te revalideren van een operatie. Er zijn verschillende redenen om onder begeleiding van een personal trainer te sporten.

Personal training

Sport je al enige tijd in de sportschool, maar boek je zelf weinig vooruitgang? Of heb jij moeite om de motivatie te vinden en vast te houden? Onder begeleiding van een personal trainer leer je op de juiste manier trainen zodat je resultaat boekt.

Ook wanneer je als (top)sporter stappen wil maken helpt personal training je verder. Trainen voor een marathon, op een goede manier spierkracht en conditie opbouwen of juist je mobiliteit bevorderen. [JP2]

Onze trainers zijn naast ervaren personal trainers als fysiotherapeut ook medisch geschoold. Hierdoor brengen zij extra kennis en ervaring mee om met jou te werken aan je fitheid, gezondheid en conditie.

Werken aan je herstel

Tijdens een revalidatie, ziekte of aandoening is persoonlijke begeleiding bij het sporten en bewegen absoluut veel waard. Je krijgt 1-op-1 begeleiding vanuit een medische invalshoek van een personal trainer met extra medische scholing. Heb jij fysieke klachten, ben je herstellende van een operatie of wil je weer vertrouwen krijgen in je lichaam?

Onze personal trainers bieden jou de (medische) sportbegeleiding die je nodig hebt. Passend bij jouw wensen en mogelijkheden. In de trainingen wordt rekening gehouden met je bloeddruk, bloedsuikerspiegel, ademhaling en houding. In een professionele omgeving krijg jij weer het vertrouwen om je herstel op een verantwoorde manier vorm te geven.

Persoonlijke begeleiding die bij je past

In een intakegesprek leert onze personal trainer jou en je beginniveau kennen. Samen stellen jullie een persoonlijk begeleidingsprogramma op met haalbare doelen. Je traint je houding, spierkracht, conditie, functionele stabiliteit en uithoudingsvermogen. Alles op jouw niveau, tempo en de manier die jij prettig vindt.

 

Boek nu een proefles

Wil jij eindelijk de volgende stap zetten in het bereiken van je sportieve doelen of écht werk maken van je revalidatie? Schrijf je in op de praktijklocatie, via info@fysiosintmichielsgestel.nl of bel 073 20 48 360. Neem bij vragen contact met ons op.

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag 08.30 – 12.00

Gerelateerde klachten

Elleboogklachten

Hielspoor

Heupklachten

Knieklachten