fbpx

Osteopathie van der Pluijm


Osteopathie van der Pluijm staat voor verder kijken, zodat de bron van de klacht daadwerkelijk wordt gevonden en met succes behandeld kan worden.
In het lichaam staat immers alles met elkaar in verbinding en is het van groot belang naar het lichaam in zijn totaliteit te kijken, zodat er niet enkel op symptomen behandeld wordt.

Een actieve no-nonsens aanpak met scherp klinisch redeneren is kenmerkend voor Osteopathie van der Pluijm.

U kunt terecht bij hen voor alle klachten aan het bewegingsapparaat, orgaanstelsel, de wervelkolom of schedel. Hieronder vindt u een klein aantal voorbeelden van klachten die behandeld kunnen worden.

Volwassenen: pijnlijke ledematen als schouders, knieën en enkels, heupklachten, liesklachten, whiplash, rugklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten, slaapproblemen, buikklachten, incontinentie, menstruatiestoornissen, postoperatieve klachten, concentratiestoornissen en chronische vermoeidheid.

Kinderen:   buikklachten, hoofdpijnklachten, groeipijnen, rugklachten, scoliose, concentratieproblemen, vermoeidheidsklachten en hyperventilatie.

Zwangeren:  Bekkenklachten, liesklachten, rugklachten, buikklachten, littekenproblematiek en postnatale klachten.

Sporters: Chronische blessures of acuut na trauma, spier en peesletsels, fasciale problematiek (zie volwassenen).

Staat uw klacht er niet bij en mocht u zich afvragen of uw klacht in aanmerking komt voor behandeling, neem dan gerust contact op.

Daan van der Pluijm
www.osteopathievanderpluijm.nl
T: 06-41865137
E: info@osteopathievanderpluijm.nl

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag – 08.30 – 14.00