Transformational Cupping

Fysiotherapeut van Fysio Sint-Michielsgestel helpt patiënt met artrose door GLA:D behandeling.

Even voorstellen!

Mijn naam is Janneke Voets en vanaf 5 juni zal ik elke woensdag en donderdagavond van 19:00 tot 21:00 aanwezig zijn in de Local Gym voor Transformational Cupping.

Transformational Cupping is een combinatie van cupping,manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Ik combineer Oosterse en Westerse geneeswijzen en pas detoxen met voeding als medicijn toe.

Alles wordt in beweging gebracht, de tool is de cup omdat ik hiermee de huid vacuüm
trek en de verklevingen die eronder zitten (zowel oppervlakkig als diep) lostrek en het
lichaam weer kan gaan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte.

Zuurstofrijk bloed kan weer stromen naar de behandelde gebieden en alles wordt weer doorbloed en gevoed waardoor knopen losschieten, afvalstoffen en verklevingen loskomen en alle onnodige ballast kan weer afgevoerd worden.

Bij een behandeling bepalen we samen de intensiteit van de cup op de huid om tot een effectieve en comfortabele behandeling te komen. Vaak merk je na de eerste keer cupping al verschil en is het behandeld gebied zachter, gladder en lekker warm door de doorbloeding.

Transformational Cupping kan ingezet worden op verschillende gebieden en klachten. Zo behandel ik onder andere vet, verklevingen, blokkades, knopen, bindweefsel, meridianen, spieren, pezen, gewrichten en andere kwalen en klachten.

Nieuwsgierig worden?

Neem contact op via onderstaand mailadres om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Tot snel!

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag – 08.30 – 14.00