bedrijfsfysiotherapie sint michielsgestel

Bedrijfsfysiotherapie

Uw bedrijf in Topvorm
Het managen van verzuim en preventie van uw team is misschien niet uw hoogste taak op uw to-do list. Dit is begrijpelijk in de dagelijkse bedrijfsvoering en werkzaamheden. Echter kan tijdelijk of langdurig verzuim van uw krachten leiden tot ongewenste discontinuïteit in uw team. Hierin kan fysiotherapie een verschil maken. Door uw team te ondersteunen met preventieve en of curatieve diensten. Onderstaand vind u de diensten die Fysio 4 Den Bosch u kan bieden in-company of op onze praktijklocatie.

 

Stoelmassage
Onze therapeuten en masseurs kunnen een energieke drukpuntmassage geven. Dit kan direct meer ontspanning en minder pijn geven. Deze interventie leidt direct tot minder verzuim op de werkvloer.

Bedrijfsfysiotherapie
Met de therapeuten van Fysio Sint-Michielsgestel heeft uw organisatie een externe preventiemedewerker in huis. De therapeuten kunnen in het bedrijf of op onze praktijklocatie indien nodig een screening, intake en of behandeling(en) uitvoeren. Op het moment dat uw medewerker een klacht heeft kan zij direct contact opnemen met de therapeut voor vragen of behandeling.

 

Behandeling en Revalidatie
Na behandelingen bij de fysiotherapeut kan het zijn dat uw medewerker een revalidatieproces in gaat. Uw medewerker kan op de praktijk sporten / revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

Bedrijfsfitness & activiteiten
Leven is bewegen, is ons motto als fysiotherapeuten. Helaas zien we dagelijks in onze praktijk dat mensen niet of onvoldoende bewegen. Ook vele uren aaneengesloten pc-werk zonder voldoende rustmomenten is een veelvoorkomend probleem op de werkvloer. Fysio 4 Den Bosch kan uw organisatie in beweging krijgen en houden! Door het op locatie uitvoeren van sport, activiteiten en het gebruik van tools op de werkplek kunnen uw medewerkers in beweging blijven en kan er ook direct worden gewerkt aan de teambuilding. Mochten er geen mogelijkheden zijn op locatie dan is dit uiteraard ook mogelijk op onze praktijklocatie.

Voor meer informatie, bezoek Health 4 Business of neem contact op met de praktijk via telefoonnummer: 073 20 48 360 of stuur een email naar: info@fysiosintmichielsgestel. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag 08.30 – 14.00

Gerelateerde klachten

Nekklachten

Rugklachten

Hoofdpijn

Hand - pols klachten