Valpreventie

Fysiotherapeut helpt oudere met valpreventie.

Voorkom vallen en blijf sterk met onze valpreventiebehandelingen

Onze ervaren fysiotherapeut Annemijn staat klaar om u te begeleiden bij het voorkomen van vallen en het versterken van uw lichaam.

Waarom Valpreventie?

Vallen kan ernstige gevolgen hebben, vooral als we ouder worden. Onze op maat gemaakte valpreventieprogramma’s zijn ontworpen om uw stabiliteit, kracht en zelfvertrouwen te vergroten, zodat u vol vertrouwen door het leven kunt gaan.

Wat Bieden Wij?

Individuele Aandacht: Annemijn werkt nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Oefeningen voor Stabiliteit: Leer effectieve oefeningen die uw balans en stabiliteit verbeteren, waardoor het risico op vallen wordt verminderd.

Functionele Training: Onze aanpak omvat functionele training die gericht is op dagelijkse activiteiten, zodat u zich zelfverzekerd en sterk in uw dagelijks leven kunt bewegen.

Waarom Kiezen Voor Fysio Sint-Michielsgestel?

Annemijn is gespecialiseerd in valpreventie en heeft succesvol geholpen bij het verbeteren van de levenskwaliteit van vele cliënten. Hiervoor heeft zij het valpreventieprogramma
‘In Balans’ gevolgd. Tijdens In Balans gaan ouderen in een groep, en onder begeleiding van een fysiotherapeut, oefentherapeut of MBvO-docent aan de slag om de kans op een val zo klein mogelijk te maken.

Wij geloven in persoonlijke aandacht. U bent geen nummer; u bent een uniek individu met unieke behoeften. Ons doel is niet alleen om vallen te voorkomen, maar ook om uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Maak een afspraak

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Voorkomen is beter dan genezen, en wij zijn er om u te helpen een actief en veilig leven te leiden.

Bij Fysio Sint-Michielsgestel staan we aan uw zijde voor een sterke en veilige toekomst.

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag – 08.30 – 14.00

Gerelateerde klachten

Meniscus

Kruisband

Reuma

COPD