Team

 
Lars van der Wende

Lars van der Wende

Praktijkhouder Fysio Sint-Michielsgestel

Mijn naam is Lars van der Wende, geboren en getogen in Vlijmen, maar momenteel samenwonend in het mooie ‘s-Hertogenbosch.

Buiten werktijden voetbal en fitness ik graag en ik hou ontzettend veel van reizen. Na twee jaar als fitness instructeur te hebben gewerkt, ben ik 7 maanden op wereldreis gegaan. Tijdens de reis bedacht ik me dat ik meer wilde met mijn leven en heb ik me ingeschreven voor de opleiding fysiotherapie. Van deze keuze heb ik absoluut nog geen spijt gehad!

Fysiotherapie is voor mij een geweldige manier om mensen te kunnen helpen. Juist het samenwerken met verschillende typen mensen maakt het vak voor mij zo mooi. De persoon achter de klacht begrijpen en kunnen motiveren, het liefste met wat humor, is denk ik het belangrijkste. Momenteel ben ik zelf ook aan het revalideren van een kruisband blessure en operatie. Dus ik weet ook erg goed hoe het is om zelf fysiotherapie te ondergaan.

In 2016 kreeg ik de kans om een praktijk te starten in thelocalGym te Sint-Michielsgestel. De samenwerking met thelocalGym is denk ik uniek in de regio Sint-Michielsgestel. Wij mogen namelijk van alle moderne apparatuur en ruimtes gebruik maken. Hierdoor zijn de oefentherapie mogelijkheden enorm en dat komt het herstelproces denk ik ten goede. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of een kijkje nemen op onze website.

Hanneke van der Steen

Hanneke van der Steen

Fysiotherapeut

Ik ben Hanneke van der Steen, geboren en getogen in Gemonde. Na de middelbare school wilde ik graag iets gaan studeren waarmee ik mensen kan helpen en omdat mijn interesses vooral op het gebied van sport (zwemmen, waterpolo) en bewegen (fitness) liggen, leek de opleiding Fysiotherapie de perfecte keuze voor mij.

Tijdens mijn studie heb ik stagelopen in verschillende praktijken en ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut. Gelukkig kreeg ik al snel de mogelijkheid om als Fysiotherapeut aan de slag te gaan bij FysioSintmichielsgestel. Naast het behandelen van klachten in de behandelkamer, vind ik het ook leuk om actieve revalidatie uit te voeren. Doordat onze praktijk gevestigd is binnen thelocalGym kunnen wij de nieuwste apparatuur en materialen gebruiken om een optimaal herstel te krijgen.