LARS VAN DER WENDE

Praktijkeigenaar & fysiotherapeut

BIG 59920296004

 

Mijn naam is Lars van der Wende, geboren en getogen in Vlijmen, maar momenteel woon ik in het mooie ‘s-Hertogenbosch met mijn vriendin en twee zoontjes.

Buiten werktijden voetbal en fitness ik graag en ik hou ontzettend veel van reizen. Na twee jaar als fitness instructeur te hebben gewerkt, ben ik 7 maanden op wereldreis gegaan. Tijdens de reis bedacht ik me dat ik meer wilde met mijn leven en heb ik me ingeschreven voor de opleiding fysiotherapie. Van deze keuze heb ik absoluut nog geen spijt gehad!

Fysiotherapie is voor mij een geweldige manier om mensen te kunnen helpen. Juist het samenwerken met verschillende typen mensen maakt het vak voor mij zo mooi. De persoon achter de klacht begrijpen en kunnen motiveren, het liefste met wat humor, is denk ik het belangrijkste. In 2016 heb ik zelf ook gerevalideerd van een kruisbandblessure en operatie. Dus ik weet ook erg goed hoe het is om zelf fysiotherapie te ondergaan.

In 2016 kreeg ik de kans om een praktijk te starten in thelocalGym te Sint-Michielsgestel. De samenwerking met thelocalGym is denk ik uniek in de regio Sint-Michielsgestel. Wij mogen namelijk van alle moderne apparatuur en ruimtes gebruik maken. Hierdoor zijn de oefentherapie mogelijkheden enorm en dat komt het herstelproces denk ik ten goede. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of een kijkje nemen op onze website.

HANNEKE VAN DER STEEN

Fysiotherapeut

BIG 69921419904

 

Ik ben Hanneke van der Steen, geboren en getogen in Gemonde. Na de middelbare school wilde ik graag iets gaan studeren waarmee ik mensen kan helpen en omdat mijn interesses vooral op het gebied van sport (zwemmen, waterpolo) en bewegen (fitness) liggen, leek de opleiding Fysiotherapie de perfecte keuze voor mij.

Tijdens mijn studie heb ik stagelopen in verschillende praktijken en ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut. Gelukkig kreeg ik al snel de mogelijkheid om als Fysiotherapeut aan de slag te gaan bij FysioSintmichielsgestel. Naast het behandelen van klachten in de behandelkamer, vind ik het ook leuk om actieve revalidatie uit te voeren. Doordat onze praktijk gevestigd is binnen thelocalGym kunnen wij de nieuwste apparatuur en materialen gebruiken om een optimaal herstel te krijgen.

In augustus 2021 ben ik als manueel therapeut afgestudeerd.

JAAP LEEMEIJER

Fysiotherapeut

BIG 09925473804

 

Mijn naam is Jaap Leemeijer, Geboren in ’s-Hertogenbosch opgegroeid in Sint-Michielsgestel.

Een enthousiaste, sportieve fysiotherapeut. Na de opleiding kwam ik Lars tegen en kon ik gelijk aan de slag bij de Fysio Sint-Michielsgestel. Hiervoor was ik ook al wekelijks in de Local Gym te vinden, maar nog niet als fysiotherapeut.

Tijdens de opleiding heb ik veel ervaring opgedaan binnen de direct toegankelijke fysiotherapie. Een half jaar heb ik besteed aan een verdiepende minor over de wervelkolom. Nek en rugklachten staan hierin centraal. Daarnaast heb ik een breed sportief verleden van trampoline springen, turnen, tennis tot voetbal en tafeltennis. Ook ik probeer een aantal keer per week in de Local Gym mijn lichaam uit te dagen.

Mijn sportieve verleden en mijn passie voor het werken met mensen maakt dat het vak fysiotherapie de ideale combinatie is voor mij. Mensen weer op de been helpen, zodat ze het meest uit hun zelf kunnen halen geeft mij veel voldoening en energie. We zullen in dialoog gaan wat de beste behandeling is voor u en er samen voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer klachtenvrij het leven in kan stappen.

Heeft u lichamelijke klachten of zit u met een vraag dan kunt u altijd contact opnemen.

Annemijn Gerris

Fysiotherapeut

BIG 29930471204

Mijn naam is Annemijn Gerris, geboren in ‘s-Hertogenbosch en opgegroeid in Den Dungen. 

Ik ben zelf erg sportief en voetbal drie keer per week in Sint-Michielsgestel. Sommige mensen zullen mij hiervan al kennen. 

Na mijn middelbare school ben ik de sportopleiding gaan doen, omdat ik graag sport en het leuk vind om mensen te begeleiden en te motiveren. Ik ben afgestudeerd als bewegingsagoog niveau 4. 

Na deze studie ben ik fysiotherapie gaan studeren, omdat ik het menselijk lichaam erg interessant vind en het leuk vind om mensen te helpen.  

Tijdens mijn studie heb ik op verschillende praktijken stage gelopen om ervaring op te doen. De stage bij Fysio Sint-Michielsgestel vond ik erg leerzaam en leuk. Ik ben sindsdien bij de praktijk gebleven als masseur. In het derde jaar heb ik mijn minor blessurepreventie behaald. Hierdoor weet ik welke oefeningen goed zijn om blessures te voorkomen en dat bepaalde voedingsstoffen belangrijk zijn om het herstel te bevorderen. Ik ben sinds drie augustus 2021 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio- Sint-Michielsgestel. 

Ik ben een enthousiaste therapeut en houd van een gezellig praatje tijdens het begeleiden of tijdens de behandeling. Ik houd van een uitdaging en vind het leuk om het maximale uit iemand te halen.

Mijn doel is om mensen zo goed mogelijk te kunnen te helpen, zodat ze weer pijnvrij door het leven kunnen.  Waardoor mensen weer met plezier kunnen sporten of werken. Echter is dit niet altijd haalbaar. Dan is het doel om mensen zoveel mogelijk klachtenvrij te krijgen, om het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Ik bespreek dan samen met u uw gewenste doelen en daarmee gaan wij aan de slag! 

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag – 08.30 – 14.00