Osteopathie Lindeman

Fysiotherapeut van Fysio Sint-Michielsgestel helpt patiënt met artrose door GLA:D behandeling.

Binnen de medische wereld is het efficiënt om als collectief samen te werken. Iets waar de inwoners van Sint-Michielsgestel en omgeving ook de voordelen van gaan ervaren. Op 1 maart 2024 start Osteopathie Lindeman een nieuwe praktijklocatie bij Fysio Sint-Michielsgestel, gevestigd in thelocalGym aan de Hoogstraat.

Eigenaren Remco Lindeman en Lars van der Wende starten een samenwerkingsverband om samen mensen met chronische klachten te helpen herstellen. Beide mannen voetballen wekelijks samen bij het Gestelse SCG ’18 en gaan nu ook zakelijk samenwerken.

Betere doorverwijzing, snellere hulp

Sinds 2016 runt Lars van der Wende zijn fysiopraktijk in thelocalGym in Sint-Michielsgestel. Na de recente verbouwing van de sportschool, beschikt hij over 6 splinternieuwe praktijkruimten. Lars: “Als fysiopraktijk zien we regelmatig mensen met onbegrepen klachten die blijven hangen in het herstel. Door actief de samenwerking te zoeken met andere medische disciplines, zoals osteopathie, kunnen we gemakkelijk mensen doorverwijzen en van elkaars krachten gebruikmaken. Doordat we op dezelfde locatie zitten en dezelfde taal spreken, zijn mensen sneller geholpen. Osteopathie is daarmee een waardevolle aanvulling op fysiotherapie.”

Voor wie is osteopathie interessant?

Osteopathie biedt uitkomst voor mensen met chronische klachten, zoals: rugpijn, nekklachten, migraine, gewrichtspijnen, sportblessures, zwangerschapsproblemen, buikpijn, burn-out, huilbaby’s of andere baby kwalen. Remco: “Deze onbegrepen klachten hebben vaak een verborgen oorzaak. Met osteopathie pakken we in 2 of 3 behandelingen gericht de klacht aan. Wij richten ons op het verbeteren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.” Met een achtergrond in fysiotherapie en meer dan 12 jaar ervaring als osteopaat heeft Remco inmiddels ontelbare mensen behandeld. “Naast mijn 2 praktijken in Amsterdam, open ik per 1 maart deze nieuwe praktijk in mijn woonplaats. Het grote voordeel van deze nauwe samenwerking met Fysio Sint-Michielsgestel en thelocalGym is dat we de revalidatie van mensen in Gestel en omgeving snel en effectief kunnen opvolgen. Iedereen is dan ook welkom in onze praktijk.”

De praktijk is geopend

In beginsel is Osteopathie Lindeman geopend op elke woensdag en vrijdagochtend. Meer informatie op de website, eveneens voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag – 08.30 – 14.00