Elisa Meeuwisse Massages

Fysiotherapeut van Fysio Sint-Michielsgestel helpt patiënt met artrose door GLA:D behandeling.

Mijn naam is Elisa Meeuwisse, 35 jaar en samen met mijn partner en onze 2 kinderen wonen wij in het kleine dorpje: Den Dungen. 

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als (energetisch) massagetherapeut. Mijn expertise: diverse massages waaronder; ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, energetische hoofdmassage, cupping en kindermassage.

Na het volgen van verschillende massage en klank opleidingen ben ik in mei 2015 mijn eigen massagepraktijk gestart. Ook ben ik mindfulness trainingen gaan volgen en behaalde ik daarnaast mijn diploma als ademcoach. 

Massage, klank, aromatherapie, ademwerk, meditatie, Mindfulness en de helende werking hiervan hebben altijd centraal in mijn leven gestaan.

Mijn passie heeft zich verder mogen ontwikkelen in de Wellness. Ik heb 6 jaar bij De Thermen gewerkt, waar ik als massagetherapeut personeel mocht opleiden tot Wellness Masseur, opgietingen gaf maar ook met klankschalen ben gaan werken.

Naast het masseren geef ik maandelijks Sound-healing sessies (klankschaalconcerten) in groepsverband op verschillende locaties en is het instrumentarium in de loop van tijd flink uitgebreid met verschillende soorten klankschalen en allerlei andere helende instrumenten.

Elke woensdag masseer ik van 11.00 tot 15.00 bij TheLocalGym in St. Michielsgestel.

Afspraak maken

Wil je meer informatie over mij neem dan een kijkje op mijn website: www.elisameeuwisse.nl 

Voor afspraken stuur een mailtje naar: Info@elisameeuwisse.nl of stuur een bericht naar:
06-40001712.

Afspraak maken?

 

Hoogstraat 30 C 5271 SW

Sint-Michielsgestel

Openingstijden:

Ma, Di, Woe, Do 08.30 – 21.00
Vrijdag 08.30 – 17.00
Zaterdag – 08.30 – 14.00